Ir al contenido principal

Entrada MIC

Hem creat una carpeta nova amb el nom MIC, dins de la carpeta de Fem d'emprenedors del drive. Hem de crear el nostre logotip.
Primerament vam entrar al moodle "Fem d'emprenedors" on ens indicava i ens deia el que haviem de fer i com fer-ho i hi vam veure diferents tipus i models de logotips.
Seguidament vam anar al Canva a crear el nostre propi logo, al nostre gust i el que més encaixava amb el nostre producte d'empresa.
Al nostre logo també hem afegit un slogan: "Always be comfortable".

Comentarios

Entradas más populares de este blog

Pluja d'idees

Bon dia, som el grup Jamaica un altre cop. Aquesta entrada es per explicar-vos una mica com vam fer la nostra pluja d'idees.
La professora ens va donar un full Din A3 on vam enganchar uns quants posits. En els posits anavem posant idees sobre l'objecte que voliem crear, la necesitat, problemes, solucions...

Ens vam centrar en els minusvàlids i hi vam posar:
Una rampa portàtil plegable.
Una tauleta que vagi enganxada a la cadira de rodes per poder menjar a gust als llocs on vulgui anar.

La rampa portàtil per minusvàlids se li va acudir a un membre del grup i els altres vam estar d'acord amb la seva idea. Vam pensar que ells no poden accedir a qualsevol lloc que volen, perque en algúns llocs no tenen rampes per ells, com per exemple en transports, comerços, portals, etc. La rampa facilitarà les seves vides i podran accedir als llocs que volen. Aquesta rampa seria plegable i aniria enganxada a la cadira de rodes per poder portar-la a tot arreu.


La tauleta enganxada a la cadir…

Presentació

Hola, som el grup JAMAICA. El nostre grup està format per el Jaume Talarn, Abulay Sissoh i Madelin Ortiz.

Primer li vam posar aquest nom al grup perquè les primeres lletres (JAM) son les inicials dels noms dels membres de l'equip. Després vam pensar que el nom "JAM" era molt simple i vam pensar en posar-hi  "JAMAICA" i ho vam cambiar.

Seguidament vam fer com un mini cartell amb din A4, on vam posar 3 normes per poder treballar millor i entendre bé el que fem. Cada membre del nostre grup va pensar una norma i la vam posar al full.
Les nostres normes són:
1. Treballar tots per igual i repartir bé la feina.
2. Respectar torn de paraula i les idees dels membres del grup.
3. Aportar el màxim de ganes.

Finalment us deixo una imatge del nostre full de normes.

ENTRADA CANVAS

Primer vam fer un canvas de la empresa Netflix per agafar una idea de com és feia. Al acabar el canvas vam començar a fer el nostre canvas, que contenia els següents apartats:

-Socis clau: Aquí vam posar totes les empreses i persones que ens podien ajudar a fabricar, promocionar, distribuir el producte.

-Recursos clau: Aquí vam ficar els materials per construir, les maquines per fabricar-ho, el dissenyador i els operaris.

-Activitats clau: És una rampa portàtil per facilitar la vida als minusvàlids.

-Costos: El que necessitem pagar per fabricar i publicitar el nostre producte, els materials, els cost de fabricar el producte, la publicitat i els operaris.

-Propostes de valor: Amb la rampa pots accedir a qualsevol lloc on les cadires de rodes no puguin accedir, també és personalitzable.

-Relacions client: Oferim un producte pràctic, tindrem telefon de contacte, correu electrònic i xarxes socils.

-Canals: Publicitarem el producte per anuncis de TV, internet i xarxes socials.

-Segment clients: E…