Ir al contenido principal

INVENTS

Hola una altra vegada, som el grup Jamaica i us explicarem el procediment. Primerament la Mireia ens va donar un full en blanc que tenia una forma, la vam retallar, la vam plegar i pegar.
Seguidament vam fer hipòtesis del que podia ser aquell objecte de paper. El meu grup i jo vam posar com hipòtesis:
  • Quan estàs al carrer i no vols beure de la font perquè et fa mania, poses l’invent i beus d’allà.
  • Podrien utilitzar-lo les noies per poder orinar al carrer.
  • Manega pastelera.


La Mireia ens va dir per a que servia, és un dispositiu de cartró desechable anomenat Isyloo, que permet que les noies orinin de peu amb facilitat.

La seva funció estava entre les nostres hipòtesis, era un objecte que el fan servir les noies per orinar en llocs públics,camps, comerços, al carrer, llocs bruts...

Finalment vam visitar la pàgina web de l'Isyloo, on podiem observar diferents apartats que ens explicaven en que es basa la pàgina web:
IsyInfo, IsySalud, Tienda, Prensa i contacto.

També vam veure un petit video.

I finalment vam fer un mapa conceptual amb les idees principals de la web Isyloo.
Pensem que es un invent molt bo per portar fàcilment al bolso i a tot arreu que vagis. També pensem que es pot millorar, podria ser un objecte plegable per poder portar-lo a la butxaca quan no tens bolso.


Tot i que ja està bé i es un invent molt innovador.

Mapa Mental creado con GoConqr por Jaume Talarn Roige

Comentarios

  1. Grup! Ja se que vam estar mirant d'unificar el format i des de l'esborrany semblava que ja estava bé. Podríeu tornar a intentar arreglar-lo?

    Endavant!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas más populares de este blog

Pluja d'idees

Bon dia, som el grup Jamaica un altre cop. Aquesta entrada es per explicar-vos una mica com vam fer la nostra pluja d'idees.
La professora ens va donar un full Din A3 on vam enganchar uns quants posits. En els posits anavem posant idees sobre l'objecte que voliem crear, la necesitat, problemes, solucions...

Ens vam centrar en els minusvàlids i hi vam posar:
Una rampa portàtil plegable.
Una tauleta que vagi enganxada a la cadira de rodes per poder menjar a gust als llocs on vulgui anar.

La rampa portàtil per minusvàlids se li va acudir a un membre del grup i els altres vam estar d'acord amb la seva idea. Vam pensar que ells no poden accedir a qualsevol lloc que volen, perque en algúns llocs no tenen rampes per ells, com per exemple en transports, comerços, portals, etc. La rampa facilitarà les seves vides i podran accedir als llocs que volen. Aquesta rampa seria plegable i aniria enganxada a la cadira de rodes per poder portar-la a tot arreu.


La tauleta enganxada a la cadir…

triptic

Per fer el triptic vam haber de pensar en la idea principal que era la rampa pero com no podiem desenvolupar-la vam pensar en fer una bossa portatil per a les cadires de rodes .Tambe hem ficat dades de l'empresa i hem arribat fins a crear la nostra empresa.I el logo + simbol

ENTRADA CANVAS

Primer vam fer un canvas de la empresa Netflix per agafar una idea de com és feia. Al acabar el canvas vam començar a fer el nostre canvas, que contenia els següents apartats:

-Socis clau: Aquí vam posar totes les empreses i persones que ens podien ajudar a fabricar, promocionar, distribuir el producte.

-Recursos clau: Aquí vam ficar els materials per construir, les maquines per fabricar-ho, el dissenyador i els operaris.

-Activitats clau: És una rampa portàtil per facilitar la vida als minusvàlids.

-Costos: El que necessitem pagar per fabricar i publicitar el nostre producte, els materials, els cost de fabricar el producte, la publicitat i els operaris.

-Propostes de valor: Amb la rampa pots accedir a qualsevol lloc on les cadires de rodes no puguin accedir, també és personalitzable.

-Relacions client: Oferim un producte pràctic, tindrem telefon de contacte, correu electrònic i xarxes socils.

-Canals: Publicitarem el producte per anuncis de TV, internet i xarxes socials.

-Segment clients: E…